SHËRBIMI JONË

Shfaqja e mostrës së produktit

Ne i përmbahemi parimit "Cilësia në radhë të parë, shërbimi i pari, përmirësimi i vazhdueshëm dhe inovacioni për të përmbushur klientët". Për menaxhimin, mbani "Zero defekt, zero ankesa" si objektiv cilësor.

Rreth Nesh

  • Shanghai, pikë referimi,

Guangdong Fabo New Energy Technology Co., Ltd, është një fabrikë lider me përvojë të gjerë në prodhimin dhe eksportimin e baterive me jon litium.Në botën e sotme me ritme të shpejta, ku teknologjia është bërë pjesë integrale e jetës sonë të përditshme, kërkesa për zgjidhje efikase dhe të besueshme të energjisë është parësore.Ndërsa përpiqemi të reduktojmë gjurmën tonë të karbonit dhe të përqafojmë burimet e rinovueshme të energjisë, bateritë e joneve të litiumit janë shfaqur si një ndryshim i lojës në fushën e ruajtjes së energjisë.Ne përkushtimin ndaj cilësisë, inovacionit dhe kënaqësisë së klientit i veçon ata nga konkurrentët e tyre.

PSE NA ZGJODHET NE