Rreth Nesh

Guangdong Fabo New Energy Technology Co., Ltd

Profili i Kompanisë

Guangdong Fabo New Energy Technology Co., Ltd, është një fabrikë lider me përvojë të gjerë në prodhimin dhe eksportimin e baterive me jon litium.Në botën e sotme me ritme të shpejta, ku teknologjia është bërë pjesë integrale e jetës sonë të përditshme, kërkesa për zgjidhje efikase dhe të besueshme të energjisë është parësore.Ndërsa përpiqemi të reduktojmë gjurmën tonë të karbonit dhe të përqafojmë burimet e rinovueshme të energjisë, bateritë e joneve të litiumit janë shfaqur si një ndryshim i lojës në fushën e ruajtjes së energjisë.Ne përkushtimin ndaj cilësisë, inovacionit dhe kënaqësisë së klientit i veçon ata nga konkurrentët e tyre.

rreth 1

Ekipi ynë

Objektet moderne të kompanisë dhe ekipi i përkushtuar i R&D u mundësojnë atyre të zhvillojnë dhe furnizojnë bateri me jon litium që plotësojnë nevojat specifike të tregut.Ekipi i R&D u mundëson atyre të zhvillojnë dhe furnizojnë bateri me jon litium që plotësojnë nevojat specifike të tregut.
Ekipi ynë i R&D zhvillon dhe furnizon specifika të ndryshme të produkteve sipas kërkesave të tregut.Ne i përmbahemi parimit "Cilësia në radhë të parë, shërbimi i pari, përmirësimi i vazhdueshëm dhe inovacioni për të përmbushur klientët". Për menaxhimin, mbani "Zero defekt, zero ankesa" si objektiv cilësor.Për të përsosur shërbimin tonë, ne ofrojmë produkte me cilësi të mirë me çmim të arsyeshëm.Mirë se vini në kërkesë dhe ekipi ynë i shitjeve do të ndjekë sa më shpejt të jetë e mundur.

Avantazhi kryesor

Bateria e joneve litium është me densitet të lartë energjie, e cila lejon ruajtjen më të gjatë dhe më efikase të energjisë.Bateritë tona janë krijuar për të ofruar performancë, besueshmëri dhe siguri të jashtëzakonshme, duke i bërë ato një zgjedhje të preferuar midis klientëve në mbarë botën.

Si përfundim, Guangdong Fabo New Energy Technology Co., Ltd ka një theks të fortë në kërkimin dhe zhvillimin, kompania po vendos standarde të reja në industri.Gama jonë e larmishme e specifikimeve, përkushtimi ndaj qëndrueshmërisë dhe qasja e përqendruar te klienti i bëjnë ato një zgjedhje të preferuar për klientët që kërkojnë zgjidhje të besueshme dhe efikase për ruajtjen e energjisë.Teknologjia e Re e Energjisë Fabo është e gatshme të formësojë të ardhmen e ruajtjes së energjisë me bateritë e tyre të fundit të litiumit.

1 milion

Ekspozita

1
2
3
4

Certifikata

c (1)
c (2)
c (3)